Το μενού μας ευελπιστεί να ‘ταξιδέψει’ τους επισκέπτες, μέσω μιας γαστρονομικής πατριδογνωσίας των ελληνικών πρώτων υλών, αναβιώνοντας παραδοσιακές τεχνικές μαγειρικής  και αναδεικνύοντας ξεχασμένα αλλά και νέα υλικά που συγκλονίζουν. Στο μενού μας χρησιμοποιούμε τα πιο φρέσκα υλικά για αυτό το λόγο τα πιάτα μας αλλάζουν τακτικά, με σεβασμό στην εποχικότητα, στην εντοπιότητα,  αλλά και την δημιουργική έμπνευση του Σεφ.

Η κουζίνα μας δίνει  έμφαση στην ελληνική κουζίνα και ειδικότερα στην εξαιρετική, πολυδιάστατη και  ανεξερεύνητη Πελοποννησιακή κουζίνα με πινελιές  νεοτερισμού μα πάντα με σεβασμό στην παράδοση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση  στα μοναδικά, και πολλές φορές άγνωστα  ποιοτικά υλικά της πατρίδας μας .

Στόχος μας η άψογη φιλοξενία  των επισκεπτών, η μύηση τους στην τοπική κουζίνα της Πελοποννήσου, η γνωριμία τους με τα γαστρονομικά διαμάντια που διαθέτει η χώρα μας. Ευελπιστούμε η ΔΗΜΗΤΡΑ να γίνει ένας χώρος πολιτισμού όπου μέσω της γαστρονομικής εμπειρίας θα αναδεχθούν η  σχέση την ελληνικής υπαίθρου και των ανθρώπων της με τον πολιτισμό και την διατροφής μας που αποτελούν βασικό κρίκο της ταυτότητας μας και της  ίδιας της ιστορίας μας .

Το εστιατόριο ΔΗΜΗΤΡΑ είναι πιστοποιημένο με ISO 9001-2008 για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του και για τον άρτιο τρόπο λειτουργίας του, ενώ έχει πιστοποιηθεί και με ISO 22000 – HACCP, το διεθνές πρότυπο ασφάλειας τροφίμων, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή του εστιατορίου αλλά και ολόκληρου του GALANOPOULOS GASTRONOMY GROUP (G3) στη διατήρηση των υψηλότερων διεθνών προτύπων για ποιότητα, λειτουργική αρτιότητα και ασφάλειας τροφίμων.

Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις μας!