Το εστιατόριο ΔΗΜΗΤΡΑ είναι διαθέσιμο για ιδιωτικά πάρτι και η ιδιωτική τραπεζαρία μας είναι σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την εκδήλωσή σας για πάρτι με 5-16 άτομα. Προσφέρουμε μερικές μοναδικές ρυθμίσεις για την εκδήλωσή σας, από την επιλογή μενού μέχρι την γευσιγνωσία κρασιών, ελαιολάδου, πούρων, στολισμοί λουλουδιών και πολλά ακόμα που μπορούν να σχεδιαστούν κατά παραγγελία για μια αξέχαστη εμπειρία.
Τα μενού μας είναι σχεδιασμένα να περιλαμβάνουν εποχιακά υλικά, κλασικά ελληνικά πιάτα και, φυσικά, τις προτιμήσεις σας. ενημερώστε μας για τυχόν διαιτητικούς περιορισμούς ή τροφικές αλλεργίες στους συμμετέχοντες καλεσμένους σας το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των επισκεπτών σας.
Για να συνοδεύσετε το γεύμα σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από εκλεκτά κρασιά από όλο τον κόσμο. Η λίστα κρασιών μας είναι διαθέσιμη και οινοχόοι μας βρίσκονται στην διάθεση σας για να σας καθοδηγήσουν στις επιλογές και να σας βοηθήσουν στην δημιουργία ενός μενού με αντιστοίχιση κρασιών κατάλληλων για την εκδήλωσή σας.

Ιδιωτικά Δείπνα

resevation-1

Η ιδιωτική τραπεζαρία μας είναι διαθέσιμη για πάρτι από 5 έως 16 επισκέπτες. Προσφέρει εξαιρετική διακριτικότητα στους καλεσμένους σας και εξατομικευμένο σέρβις προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας.
Θεματολογία γευμάτων: Κατόπιν συνεννοήσεως
Προκαταβολή για 5-16 άτομα

Επαγγελματικές συναντήσεις

resevation-1

Η ιδιωτική τραπεζαρία μας είναι διαθέσιμη για επαγγελματικές συναντήσεις από 5 έως 16 επισκέπτες. Προσφέρει εξαιρετική διακριτικότητα καλεσμένους και εξατομικευμένο σέρβις προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας. Περιλαμβάνει θεματικό μενού, κατάλληλο με το ύφος και τις ανάγκες της συνάντησης.
Θεματολογία γευμάτων: Κατόπιν συνεννοήσεως
Προκαταβολή για 5-16 άτομα

Όλο το εστιατόριο

resevation-2

Για γαμήλια δεξίωση, κοινωνική εκδήλωση ή εταιρική εκδήλωση, προσφέρουμε τη δυνατότητα αποκλειστικής χρήσης του εστιατορίου.
Εδώ, μπορούμε να φιλοξενήσουμε μέχρι και 100 άτομα και να δώσουμε την πλήρη προσοχή ολόκληρου του προσωπικού μας.
Θεματολογία γευμάτων: Κατόπιν συνεννοήσεως

Καλέστε μας

+306973809133, +302624029183

Ζητήστε μια προσφορά

   

Ωράριο

Δευτέρα – Παρασκευή
11:00 π.μ. – 11:00 μ.μ.

Σαββατοκύριακα
11:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.

Θεματικά μενού γευσιγνωσίας

resevation-2

Θεματικά μενού γευσιγνωσίας με βάση ιδιαίτερα τοπικά υλικά και κουζίνες του κόσμου.
Προσφέρονται ειδικά θεματικά μενού ανάλογα με την εποχικότητα (όπως τοπικό ελαιόλαδο, σπάνια τυριά, κρασί, τρούφες, μέλι, αυγοτάραχο, τοπικά αλλαντικά, αλλά και θεματολογία από εξαιρετικά υλικά και κουζίνες του κόσμου κλπ) από 5 έως 16 επισκέπτες. Το εστιατόριο μας προσφέρει εξαιρετική διακριτικότητα στους επισκέπτες σας και εξατομικευμένο σέρβις προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας.
θεματολογία γευσιγνωσίας : Κατόπιν συνεννοήσεως
Προκαταβολή για 5-16 άτομα

Αυλή

resevation-1

Η πρώτη Αυλή μας βρίσκεται κάτω από την δροσερή σκιά του μεγάλου πλάτανου μπροστά από το εστιατόριο, «βλέποντας» στην αγορά της πόλης και προς τον σιδηροδρομικό σταθμό. Είναι ιδανική για να φιλοξενήσει μέχρι 80 άτομα και διατίθεται για ιδιωτικά γεύματα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Αυτή η αποκλειστική περιοχή διαθέτει υπαίθρια τραπεζαρία, που περιβάλλεται από καταπράσινη αυλή, και βοτανόκηπο.

Η δεύτερη αυλή, που είναι και η μεγαλύτερη, βρίσκεται στο πίσω μέρος του εστιατόριου διακοσμημένη από δυο πανέμορφες και άνετες πέργκολες. Διακοσμημένη με πλειάδα δέντρων και βοτάνων βλέπει το ανακαινισμένο αμαξοστάσιο του τρένου που αυτή την στιγμή στεγάζει το καταπληκτικό Delicatessen του ομίλου και την παλιά γραμμή του τρένου. Είναι ιδανική για να φιλοξενήσει μέχρι 120 άτομα (κοκτέιλ) και διατίθεται για ιδιωτικά γεύματα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.
Θεματολογία γευμάτων: Κατόπιν συνεννοήσεως